5 Tips about درمان ریزش مو خانگی You Can Use Today
5 Tips about درمان ریزش مو خانگی You Can Use Today
Blog Article
علاوه بر این، مانند ریزش موی هورمونی زنانه در مردان نیز افزایش ریزش مو یا کاهش اندازه فولیکول مو اتفاق میافتد.
ریزش مو می تواند ناراحت کننده باشد و در ابتدا پذیرش آن دشوار است. صحبت با دیگرانی که ریزش مو را تجربه کرده اند ممکن است کمک کننده باشد.
برای درمان ریزش موی صورت، یکی از روشهای بسیار کاربردی روش پی آر پی است. در این روش از پلاسمای غنی از پلاکت برای درمان استفاده میشود.
داروها بخش مهمی از درمان ریزش موی صورت را تشکیل میدهند. چندین داروی مختلف را میتوان برای درمان ریزش موی ریش استفاده کرد. از جمله این داروها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اجازه دهید بعد از دوش گرفتن و شستشوی مو، خودشان به صورت طبیعی خشک شوند تا پروتئین و همچنین تارهای مو استحکام بیشتری پیدا کنند و با محیط بیرون در تبادل قرار گیرند.
روش درمانی دیگری که برای درمان ریزش ریش مورداستفاده قرار میگیرد، ایمونوتراپی نام دارد. ایمونوتراپی موضعی تکنیکی است که در آن از یک ماده شیمیایی مانند دیفن سیپرون روی پوست استفاده میشود تا باعث ایجاد بثورات آلرژیک در بخشهای آسیبدیده پوست شود.
وی ادامه داد: یکی از علت های مهم ریزش مو در خانم ها (حتی در سنین پایین تر) ریزش مو با الگوی مردانه است. در ریزش موی خانم ها، ابتدا مسائل هورمونی و تخمدان ها و وجود کیست های تخمدان ها بررسی می شود و اگر این موارد نرمال بودند، این ریزش مو؛ در دسته بندی ریزش با الگوی مردانه قرار می گیرد.
درمان های مکمل و جایگزین، مانند طب سوزنی و درمان با اشعه ماوراء بنفش نیز یک راه دیگر برای کنترل انواع ریزش مو است.
در حالی که رنگهای مو (که حاوی پارادی هستند) ممکن است درمان ریزش مو باعث تحریک پوست سر شوند، ریزش مو به دلیل آن غیر معمول است.
درمان ریزش موی هورمونی زنان در طب سنتی نیز امکان پذیر است البته در مواردی که ریزش مو حاد نباشد. درمان ریزش موی هورمونی با ویتاگنوس نیز ممکن است.
بهتره بصورت ریشه ای با مراجعه به پزشک طب سنتی کارای درمان رو پیش بگیرید
متخصص بیماری های پوست و مو با بیان این که در حول و حوش سن یائسگی، ریزش مو ممکن است در خانم ها اتفاق بیفتد، گفت: چون بالانس هورمونی به هم می خورد و درصد هورمون های زنانگی کم و غلبه به نفع هورمون های مردانگی پیش می رود.
شامپو، لوسیون و سرم های تقویت کننده معمولا حاوی ترکیباتی مانند عصاره رزماری، گزنه،کافئین، پروتئین گندم، شنبلیله، آرگان و ترکیباتی از این قبل هستند.
اکثر مردان و زنان با افزایش سن متوجه ریزش تدریجی مو می شوند یا نازک شدن مو را تجربه می کنند.